Jazzowy Piątek: Tribute to Ray Charles w Oregano and Wine
"Hit the road Jack", "Georgia on my mind" czy "I Can't Stop Loving You" w jazzowych aranżacjach usłyszycie już 30.09!
Jest jednym z największych muzyków wszech czasów. Nazywany geniuszem soulu i uważany za artystę, który ukształtował rhythm and blues. Sam Frank Sinatra określił go mianem „jedynego prawdziwego geniusza w tym biznesie." Zdobył aż 11 nagród Grammy!
Już 30 września zapraszamy do naszej restauracji Oregano and Wine na Jazzowy Piątek: Tribute to Ray Charles, czyli 3-daniową kolację degustacyjną przy muzyce na żywo. Największe przeboje Raya Charlesa w jazzowych aranżacjach wykona dla Was kwartet Jana Adamczewskiego. O najlepsze dania zadba nasz utytułowany Szef Kuchni Tomasz Zdrenka i jego zespół.
MENU
Przystawka zimna
Kolorowe pomidory, mascarpone, jadalna ziemia, galaretka z pigwy, mikro zioła
Pieczywo, masło smakowe
Danie główne
Górka cielęca sous-vide, gicz duszona w Porto, krokiet ziemniaczany z grzybami, buraczki z chrzanem, dziki brokuł, puree z pasternaka
Danie główne WEGE
Ravioli z ricottą i kurkami, marynowana dynia, dziki brokuł, piana z pomidorów, parmezan
Deser
Gruszka, mus z białej czekolady z kardamonem, crunch orzechowy, lody czekoladowe
KUP BILET:
Promocyjna cena biletów tylko do niedzieli 25.09!
Bilet 4-osobowy: 580 zł (145 zł/os) [standardowa cena 640 zł]
Bilet 1-osobowy: 149 zł [standardowa cena 169 zł]
W cenie: koncert + trzydaniowa kolacja degustacyjna + welcome drink.
Zapraszamy!