UWAGA:

Ze względu na obecną sytuację epidemiczną, restauracje GARDENcity będą zamknięte do odwołania obostrzeń sanitarnych. Basilico Bistro realizuje dowozy. ZAMÓW ONLINE!  

#

Koncept restauracyjno-eventowy GARDENcity to niebanalne miejsce w biznesowym sercu Poznania.

W GARDENcity wierzymy w to, że każde wydarzenie może być niepowtarzalnym doświadczeniem. Wystarczy odrobina kreatywności, profesjonalizm w działaniu oraz… szczypta kulinarnej magii.

Śniadeckich 25

Poznań

Aktualności

Kuchnia wegetariańska

Nasz Szef Kuchni, oprócz tradycyjnych dań z nutą śródziemnomorską, w swoim menu zaplanował i codziennie przyrządza dania bezmięsne. Jakie? Pyszne i z dowozem. Sprawdź i zamów>>

Nasz Szef Kuchni, oprócz tradycyjnych dań z nutą śródziemnomorską, w swoim menu zaplanował i codziennie przyrządza dania...

Szarlotka Babuni Smith

To deser przygotowany z doskonałej do wypieków odmiany jabłek - Granny Smith.

Szarlotka Babuni Smith

To deser przygotowany z doskonałej do wypieków odmiany jabłek - Granny Smith.

Zaglądamy do kuchni Oregano and Wine

Tomasz Zdrenka przygotowuje dla Was nowe menu! Już niebawem restauracyjne dania dostępne będą na wyciągnięcie ręki.

Menu Oregano and Wine teraz także z dowozem!

Już od dziś możecie zamawiać dania restauracji Oregano and Wine, która tworzy jedyną ofertę menu fine dining na rynku lokalnym...

Menu Oregano and Wine teraz także z dowozem!

Już od dziś możecie zamawiać dania restauracji Oregano and Wine, która tworzy jedyną ofertę menu fine dining na rynku lokalnym...

Torty - uświetnią każdą ważną okazję

Wesela, urodziny, jubileusze, rocznice - takie imprezy nie mogą odbywać się bez słodkości na stole. Z przyjemnością przygotujemy...

ZiOapp - aplikacja Food Delivery

To aplikacja, dzięki której zamówisz jedzenie z restauracji, produkty ze sklepu i wiele innych. Wesprzesz przy tym lokalny...

ZiOapp - aplikacja Food Delivery

To aplikacja, dzięki której zamówisz jedzenie z restauracji, produkty ze sklepu i wiele innych. Wesprzesz przy tym lokalny...

GARDENcity partnerem CAVALIADA Winter Tour!

CAVALIADA to największe zawody jeździeckie w Polsce, które odbywają się w czterech miastach: Poznaniu, Lublinie, Krakowie...

Zamów wielkanocne dania od GARDENcity

Wielkanocny żurek, czy rosół z gęsi? Udko kaczki confit, czy golonka? wielkanocny pasztet, czy staropolski bigos myśliwski...

Zamów wielkanocne dania od GARDENcity

Wielkanocny żurek, czy rosół z gęsi? Udko kaczki confit, czy golonka? wielkanocny pasztet, czy staropolski bigos myśliwski...

Druga pizza za połowę ceny!

Dołącz do fanów naszej pizzy i... Szymona, który wyczarowuje 30-centymentrowe cuda prosto z pieca!

Rozgrzej się herbatą z konfiturą malinową

Idealna w pracy, niezastąpiona w domu - herbata - napój, który rozgrzeje i sprawi, że czas na zwolni. Poznaj nasz przepis...

Rozgrzej się herbatą z konfiturą malinową

Idealna w pracy, niezastąpiona w domu - herbata - napój, który rozgrzeje i sprawi, że czas na zwolni. Poznaj nasz przepis...

Korzystacie z Pyszne.pl?

Teraz i tam możecie wybrać i zamówić dania z naszego menu! Brzmi jak prosty przepis na udany obiad? Zatem - do dzieła!

Gotowi na Tłusty Czwartek i pączkowe szaleństwo?

Tłusty czwartek świętujemy na najwyższym poziomie. 3 rodzaje pączków polecają się na ucztę!

Gotowi na Tłusty Czwartek i pączkowe szaleństwo?

Tłusty czwartek świętujemy na najwyższym poziomie. 3 rodzaje pączków polecają się na ucztę!

Walentynkowa Kolacja DIY & Deser

Najmniejsza restauracja świata w Walentynki w Twoimi domu! Przyrządź kolację z deserem dla swojej połówki lub zaproś ją...

Nowe menu już jest!

Spójrzcie, co poleca sam Szef Kuchni, autor MENU oraz jakie dania główne, dziecięce, pizze i makarony znajdziecie wśród naszych...

Nowe menu już jest!

Spójrzcie, co poleca sam Szef Kuchni, autor MENU oraz jakie dania główne, dziecięce, pizze i makarony znajdziecie wśród naszych...

Kreatywna kuchnia to podstawa – dzięki kreatywnemu szefowi kuchni jego autorskie dania to małe dzieła sztuki, które rozpływają się w ustach.

#

Szef Kuchni

Za niepowtarzalny smak dań w restauracji odpowiada zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski i laureat wielu międzynarodowych konkursów kulinarnych – Tomasz Zdrenka. Jest on zwolennikiem filozofii slow food, dlatego wszystkie dania przygotowywane są od podstaw, bez sztucznych dodatków i tylko z dobrego pochodzenia składników - pozyskiwanych w większości od lokalnych dostawców.