Andrzejki – okazja, by dobrze zjeść
Mała, rodzinna uroczystość? Spotkanie znajomych Solenizanta? Dobry pretekst na fajne jedzenie? To Andrzejki – niezobowiązująca i jednocześnie miła okazja, by poświętować.
A co z przygotowaniami? Lista, zakupy, gotowanie… Specjalnie dla Was i za Was przygotowaliśmy idealne MENU ANDRZEJKOWE, które zachwyci niejedno podniebienie. Wystarczy zamówić.

Menu:
- tatar z polędwicy wołowej / puder z prażonej cebuli / pikle x 2 szt.
- galart drobiowy / cytryna x 2 szt.
- brioszka / salami spianata piccante / majonez kolendrowy x 2 szt.
- marynowany śledź / korniszon / ziemniak / jabłko / oliwa pietruszkowa x 2 szt.
- ser kozi / burak / gruszka/ malina x 2
Cena – 50 zł