Klimat brazylijskiego karnawału w Oregano and Wine

Podziel się

Latynoskie melodie w jazzowych aranżacjach, pyszna 3-daniowa kolacja degustacyjna od Szefa Kuchni i zabawa z DJ-em do 02:00 w nocy. Nie chcecie tego przegapić!

O karnawałową atmosferę podczas kolacji zadbają fantastyczni muzycy, wykonując latynoskie utwory w jazzowych aranżacjach:

Jan Adamczewski — saksofon
Katarzyna Stroińska-Sierant — pianino
Bartek Kucz — kontrabas
Sławek Tokłowicz — perkusja


Szef Kuchni Tomasz Zdrenka zadbał także o to, żeby brazylijskiego klimatu nie zabrakło również na talerzach!

 

MENU DEGUSTACYJNE

Przystawka zimna
Carpaccio z ośmiornicy, vatapá z krewetkami, pomidor czekoladowy, salsa verde, mikro zioła
Pieczywo

Danie główne
Żebro wołowe, purée ziemniaczano-paprykowe, fasola z chorizo, kolorowe warzywa, demi glace wołowy

Danie główne wegetariańskie
Feijoada wegetariańska, bataty, dynia, „mięso” z konopi, salsa pomidorowa z kolendrą, chipsy warzywne

Deser
Mus kokosowy z malibu, mango, flambirowany ananas, marshmallow limonkowe

 

+ bufet przekąskowy

 

 

Po kolacji zapraszamy wszystkich Gości do zabawy z DJ-em w rytmach latynoskich przebojów! Nie zabraknie również specjalnych, karnawałowych koktajli.


Promocyjna cena tylko do 22.01!

Bilet 1-osobowy: 219 zł (zamiast 240 zł)
Bilet 4-osobowy: 799 zł (zamiast 900 zł)

W cenie: koncert + kolacja [przystawka, danie główne do wyboru, deser] + bufet zimny + zabawa z DJ-em

 

BILETY NA: TOBILET.PL


Zapraszamy!


*Liczba miejsc jest ograniczona.