Klimat brazylijskiego karnawału w Oregano and Wine
Latynoskie melodie w jazzowych aranżacjach, pyszna 3-daniowa kolacja degustacyjna od Szefa Kuchni i zabawa z DJ-em do 02:00 w nocy. Nie chcecie tego przegapić!
O karnawałową atmosferę podczas kolacji zadbają fantastyczni muzycy, wykonując latynoskie utwory w jazzowych aranżacjach:
Jan Adamczewski — saksofon
Katarzyna Stroińska-Sierant — pianino
Bartek Kucz — kontrabas
Sławek Tokłowicz — perkusja
Szef Kuchni Tomasz Zdrenka zadbał także o to, żeby brazylijskiego klimatu nie zabrakło również na talerzach!
MENU DEGUSTACYJNE
Przystawka zimna
Carpaccio z ośmiornicy, vatapá z krewetkami, pomidor czekoladowy, salsa verde, mikro zioła
Pieczywo
Danie główne
Żebro wołowe, purée ziemniaczano-paprykowe, fasola z chorizo, kolorowe warzywa, demi glace wołowy
Danie główne wegetariańskie
Feijoada wegetariańska, bataty, dynia, „mięso” z konopi, salsa pomidorowa z kolendrą, chipsy warzywne
Deser
Mus kokosowy z malibu, mango, flambirowany ananas, marshmallow limonkowe
+ bufet przekąskowy
Po kolacji zapraszamy wszystkich Gości do zabawy z DJ-em w rytmach latynoskich przebojów! Nie zabraknie również specjalnych, karnawałowych koktajli.
Promocyjna cena tylko do 22.01!
Bilet 1-osobowy: 219 zł (zamiast 240 zł)
Bilet 4-osobowy: 799 zł (zamiast 900 zł)
W cenie: koncert + kolacja [przystawka, danie główne do wyboru, deser] + bufet zimny + zabawa z DJ-em
BILETY NA: TOBILET.PL
Zapraszamy!
*Liczba miejsc jest ograniczona.