MENU

 

ZUPA

1 porcja / osoba*

* 1 pozycja z asortymentu

 

Rosół z domowym makaronem i pietruszką

Krem z kurczaka z groszkiem ptysiowym

Krem z pomidorów z bazylią

Krem szparagowy

Krem z selera z gruszką

 

DANIE GŁÓWNE

2 porcje / osoba – serwowane w stół na półmiskach:

 

Kotlet de volaille

Zraz wołowy

Kacze udka pieczone z jabłkami

Dorsz w chrupiącej panierce

DODATKI

Ziemniaki, frytki, pyzy, kapusta modra zasmażana, warzywa gotowane, pieczarki, zestaw surówek

 

CIASTO

2 porcje / osoba – 1 porcja 80 g

Szarlotka z sosem waniliowym

Sernik ze skórką pomarańczową

Ciasto czekoladowe z wiśniami

Min pączki wypiekane w restauracji / 3 szt. porcja/

 

NAPOJE

Woda niegazowana bez ograniczeń

Soki 100% - 0,5l/ osoba / w karafkach /

4 rodzaje herbat Eilles do wyboru na życzenie

Kawa z ekspresu serwowana na życzenie

 

CENA*

130 zł / osoba

ZAKRES USŁUG

udostępnienie sali do 4h

przygotowanie dań wg asortymentu

obsługa kelnerska

*cena dotyczy przyjęcia dla minimum 20 osób