Koktajl na terenie MTP – 50 osób

przykładowe menu bufetowe

 

WELCOME DRINK
1 lampka / 80 ml / osoba – wino Prosecco

 

TARTINKI na spodzie chlebowym
3 szt. / osoba – 1 szt. /50 g

Pieczony schab / mus koperkowy
Pieczony kurczak / cukinia
Grillowane warzywa / natka pietruszki

 

FINGERFOODY na kruchym spodzie
3szt./ osoba – 1 szt. / 40 g
Wołowina po angielsku / konfitura z cebuli / chips z pietruszki
Grillowana cukinia/ indyk sous-vide / sos tuńczykowy
Bakłażan z pomidorami confit / ser feta

 

DESER
2 porcje / osoba – 1 porcja / 60 g
Mus czekoladowy / wiśnie / pistacje
Ptasie mleczko / marakuja / czekolada
Śliwki zapiekane / kruszonka

 

BUFET Z NAPOJAMI
Woda niegazowana z dodatkiem cytryny, mięty b/o
Sok 100% - 0,3l/ osoba

 

ZAKRES USŁUG

1. przygotowanie dań wg powyższego asortymentu
2. zastawa porcelanowa i szklana
3. profesjonalna obsługa kelnerska do 2 h
4. ustawienie stołów pod bufety w czarnych pokrowcach
5. oferta nie zawiera najmu stolików coctailowych